Seuran historiaa

Halikon Sulkiksen historia alkaa 1990-luvun alkupuolelta, jolloin muutamat sulkapallosta kiinnostuneet henkilöt alkoivat selvittää Salossa mahdollisuuksia perustaa sulkapalloseura lajin harrastamiseksi ja lajista kiinnostuneiden yhteen saattamiseksi. Maaliskuussa vuonna 1994 pidetyn ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä muodostettiin Halikon Hakoniskojen sulkapallojaosto, jossa toiminta oli alusta alkaen hyvin aktiivista niin pelien, valmennuksen ja myös koulutuksen järjestämisen osalta. Jo seuraavana vuonna 1995 voimistui näkemys sulkapallojaoston itsenäistymisestä. Virallinen alku koitti marraskuun 15. päivänä vuonna 1995, kun Halikon Sulkis ry. rekisteröitiin Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin.

 

Vuosien saatossa Halikon Sulkis on kasvanut ja kehittynyt aktiivisesti toimivaksi seuraksi tarjoten jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia osallistua toimintaan niin harrastus- kuin kilpailutasolla. Halikon Sulkis järjestää säännöllisesti kilpailuita Salon seudulla, mikä kannustaa pelaajia kehittymään ja kohtaamaan muita sulkapallon harrastajia. Seuran junioritoiminta tarjoaa nuorille pelaajille valmennusta ja mahdollisuuksia osallistua kilpailuihin, mikä edistää nuorten liikunnallista kasvatusta ja antaa heille mahdollisuuden kehittyä sulkapalloilijoina.

 

Voit halutessasi tutustua myös Jouni Junnilan kirjoittamaan Halikon Sulkiksen 10-vuotishistoriikkiin, josta löytyy tarkempaa tietoa seuran alkuvuosien toiminnasta.