Jäsenyys ja maksut

Jäsen- ja pelimaksut vuonna 2024

Aikuiset

  • jäsenmaksu 25 € / vuosi
  • pelimaksu (kevät / syksy)
    • kilpapelaajat 100 € / kausi (kaikki vuorot)
    • aktiivipelaajat 80 € / kausi (kaikki vuorot)
    • harrastepelaajat 60 € / kausi (vain pe & su vuorot)

Juniorit (alle 18v)

  • jäsenmaksu 15 € / vuosi
  • harjoitus-/pallomaksu 60 € / kausi

Kilpapelaajan kausittainen pelimaksu tulee olla suoritettuna, jos aikoo edustaa Halikon Sulkista Sulkapalloliiton alaisissa kilpailuissa. Huomaathan myös, että kilpailulisenssi saattaa olla välttämätöntä hankkia kilpailuun osallistumiseksi. Lisäksi vapaaehtoista urheiluvakuutusta kannattaa harkita.

Lisää tietoa lisenssistä ja vakuutuksista Sulkapalloliiton sivuilta.

Käytettävissä olevat pelivuorot ja muut tapahtumat

Pankkiyhteystiedot seuralle suoritettavia maksuja varten


Jäseneksi liittyminen ja irtisanominen

Jos olet halukas liittymään Halikon Sulkikseen, ota yhteyttä seuran hallitukseen ja sovi kokeilukerrat seuran harjoitusvuoroille. Kokeilukertojen ja tutustumisen jälkeen saat seuraan liittymistä varten laskun suoritettavasta jäsen- ja pelimaksusta oman taitotasosi ja peliaktiivisuutesi mukaan (kilpa/aktiivi/harraste).

Jäsenyys astuu voimaan laskun maksamisesta, jonka jälkeen henkilö- ja yhteystietosi kirjataan seuran jäsenrekisteriin. Saat myös kutsun Nimenhuutoon, jossa jäsenten tulee ilmoittaa osallistumisesta treeneihin. Pääset halutessasi myös seuran yhteiseen WhatsApp-ryhmään, joka toimii tiedotuskanavana nettisivujen ja Facebookin lisäksi.

Halikon Sulkiksen jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuran toimintasääntöjä sekä hyvää ja muita kunnioittavaa pelitapaa.

Irtisanominen / jäsenyyden lopettaminen

​Seuran jäsenyys on toistaiseksi jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan seuran hallitukselle. ​Eroaminen tapahtuu toimittamalla hallitukselle vapaamuotoinen ilmoitus seurasta eroamisesta. Seuran hallitus voi myös tarvittaessa tehdä päätöksen jäsenen erottamisesta seurasta, jos pelaaja on jättänyt seuralle suoritettavia maksuja maksamatta tai muuten osoittanut huonoa käytöstä pelikentällä tai sen ulkopuolella.